Energiemanagement

Grip op energie
Verspilling van geld, tijd en energie wilt u voorkomen. Meting en monitoring van uw energiestromen maakt inzichtelijk waar voor uw organisatie besparingsmogelijkheden liggen. Zo houdt u op de lange termijn zicht en grip op uw energiesituatie.

Energiemonitoringsysteem
In de meeste gebouwen en panden bevinden zich in en tussen installaties slimme energiemeters. Met deze meters monitoren wij uw energiestromen. We kunnen bijvoorbeeld zien hoe, op welke tijden en in welke ruimtes met elektra en gas wordt omgegaan. De inzichten bundelen we in een overzichtelijk rapport. Daarbij stellen we een plan van aanpak op om energiezuiniger en kostenefficiënter te worden.

Plan van aanpak om verspilling tegen te gaan
Het plan van aanpak omvat een onderzoek om de verspillers in uw gebouw op te sporen. Onze experts komen dan bij u langs en inventariseren uw installaties, instellingen, leidingen en ruimtes. Als de oorzaken boven water zijn, komen we vervolgens ook met oplossingen.

Energiemanagement, details maken het verschil
De meeste oplossingen zijn vaak vrij eenvoudig en niet erg ingrijpend. Betere afstelling en verdeling van uw installatie(s) of een extra (efficiënt) onderdeel geven vaak al snel het beoogde effect.

Kansen benutten?
Met energiemanagement gaan we een stap verder dan technische service en onderhoud en kijken vanuit een breder en kritischer perspectief naar hoe we uw energiestromen beter kunnen managen. Er liggen hierin meer kansen dan u denkt. Wilt u uw organisatie voor de lange termijn efficiënter en succesvoller te maken? Bel of mail ons dan gerust.