Installatietechniek

Vervangen of verplaatsen van technische installaties
Een te laag rendement, storingsgevoeligheid of in z'n geheel niet functionerende apparatuur. Soms is het slim en zelfs noodzakelijk om uw installatie te vervangen. Vervanging, maar ook verplaatsing van uw installatie bij een renovatie of verbouwing, is secuur en specialistisch werk. Organisatorisch moet er ook van alles gebeuren. U wilt een passende oplossing en zo min mogelijk hinder ondervinden van het installatiewerk. Wij hebben hier goede ideeën over. Bel of mail ons gerust.

Wanneer uw technische installatie vervangen?
Het kan zijn dat uw installatie niet meer voldoet aan de wet- en regelgeving. Uw apparatuur functioneert dan nog wel, maar is niet betrouwbaar of te vervuilend. Vervanging is dan verplicht. Vaak komen we hier tijdens onderhouds- en servicebeurten achter. Het kan ook zijn dat het vanuit een efficiency-, energie- en/of duurzaamheidsgedachte slimmer is om uw oude installatie te vervangen voor een nieuw exemplaar. De investering is uw lange termijnvisie dan meer dan waard.

Afwegingen voor vervanging of verhanging:

  • Energiezuinige(re) alternatieven
  • Rendement en veiligheid verhogen
  • Duurzaam investeren
  • Exploitatiekosten omlaag

Wanneer uw technische installatie verplaatsen?
Bij een renovatie of verbouwing veranderen uw woon-, werk- en leefruimtes. In die wetenschap moet uw installatie op de goede plek zijn gemonteerd en aan alle wet- en regelgeving voldoen. Dit geldt ook voor de directe omgeving en het gebouw waarin uw installatie staat. Verplaatsing vergt dus de nodige voorbereiding. Geen zorgen, wij snappen dat. De èchte uitdaging zit in de stap erna.

Creatief verduurzamen tot optimaal rendement
Een nieuwe ruimte-indeling schept namelijk volop kansen voor klimaat, comfort en energie(zuinigheid). Wij denken hierin graag creatief met u mee, het liefst vanaf dag 1. Alle vakkundigheid en kennis omtrent energiezuinige installaties en alternatieve energiebronnen hebben we namelijk zelf in huis. We betrekken u natuurlijk wel bij het proces, maar feitelijk nemen we u alles - van projectmanagement tot aan installatie - uit handen. U blijft op de hoogte via rapportages. En ook na oplevering kunnen we uw energie managen voor optimaal rendement.

Contact
Uw apparatuur of installatie vakkundig en snel laten vervangen of verhangen? Neem contact op.