Service & Onderhoud

Op afstand èn dichtbij
Met ervaren medewerkers, de nieuwste technieken en het juiste gereedschap houden wij uw installaties, zowel op afstand als met een persoonlijk bezoek, nauwlettend in de gaten. We richten ons hierbij specifiek op het onderhoud van:

  • Koelinstallaties
  • Ketelinstallaties
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Meet- en regelinstallaties
  • Elektrotechnische installaties

Technische onderhoudswerkzaamheden
Technisch onderhoud komt vaak neer op het energetisch afstellen van hoofdcomponenten als ketels, koelmachines en regelinstallaties. Daarnaast is periodieke controle van installaties inbegrepen. Ons doel is om het onderhoud nagenoeg geruisloos te laten verlopen. U hebt nergens omkijken naar.

Gebouwbeheer
Om het comfort te waarborgen, klachten te voorkomen en de energiekosten te reduceren, monitoren en beheren wij via gebouwbeheersystemen uw gebouw. Als energie in uw pand meer aandacht nodig heeft, kunnen we met energiemanagement meer voor u betekenen.

Professionele uitrusting onderhoudsmonteurs
Onze onderhoudsmonteurs zijn uitgerust met professioneel gereedschap en uitgebreide meetapparatuur. Tijdens het servicebezoek vult onze medewerker alle (meet)gegevens digitaal in. Hierdoor beschikken wij over realtime informatie. Deze info vertalen wij, samen met de meetresultaten van het gebouwbeheersysteem, in duidelijke rapportages op maat.

Onderhoudscontracten
U kunt kiezen voor verschillende typen contracten: preventieve onderhoudscontracten of (uitgebreide) prestatiecontracten op basis van conditiemetingen. Neem contact op als u meer hierover wilt weten.