Organisatie

Dophou: Specialisten in onderhouds- en installatietechniek
Dophou is een middelgrote speler in de onderhouds- en installatietechniek. De lijnen zijn kort en direct. Dag in dag uit staan we voor bijzondere opdrachtgevers uit het hele land klaar en in de startblokken met slimme onderhouds- en installatieoplossingen.

Dophou'ers will be with you
In ons team werken 40 gekwalificeerde medewerkers, Dophou'ers noemen we ze. Iedereen krijgt veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. We weten ook waar we het voor doen. Dat zorgt voort betrokkenheid, energie en ook ondernemerschap op de werkvloer. We geven iets extra's. U als opdrachtgever ziet dit dubbel en dwars terug. Het resultaat? Een plezierige flow in planning, processen en slimmere oplossingen.

Dophou'ers staan voor:

  • Hoog serviceniveau
  • Vakkundigheid
  • Meedenkend vermogen
  • Snelheid en flexibiliteit
  • Werkplezier

Wegens groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar meer enthousiaste Dophou'ers. Interesse?

Duidelijk Dophou
Gemak, kostenbesparing, energiemanagement en persoonlijke benadering zijn onze vertrekpunten voor een samenwerking. Daarin wilt u duidelijkheid. Duidelijkheid van zaken, over planning en over prestaties. Wij hebben dit samengebald in onze belofte 'Geen gedoe.'. Onze organisatie en de mensen zijn gebrand om die belofte ook waar te maken. Dat ziet, voelt en hoort u aan alles.

Contact
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of kennis wilt maken.