Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Een aanzienlijke energiebesparing
"Dophou is volledig verantwoordelijk voor de WTB-installaties in 37 van onze gebouwen. Ze zijn deskundig, meedenkend en oplossingsgericht. Samen werken we binnen onze VSK-gedachte voor Vaste Servicekosten, onze huurders staan hierin namelijk centraal. Dophou stelt de installaties zo rendabel mogelijk af, waarmee we samen een aanzienlijke energiebesparing realiseren. Succes verzekerd."

Referenties: WhiteWood

Twan Hendriks
Hoofd Technisch Management en Energie WhiteWood

 

Yield groeit en Dophou groeit mee
"Dophou kennen wij van hun tijd in Rotterdam, sindsdien onderhouden zij diverse gebouwen van ons in Nederland. Binnen het principe vaste servicekosten doet Dophou zonder gedoe en omwegen wat gedaan moet worden. De inhoud van het contract kan bij elk gebouw afzonderlijk bepaald worden, of dat nu gaat over storingsafkoop, de tarieven of het inbouwen van een stukje risico (en dus actief meedenken) voor Dophou."

Referenties: Yield Plus

Jeroen Bovekerk
Property Manager Yield

 

Accuraat
"Na een storing vind ik het fijn om snel (soms al binnen een paar uur) een goede rapportage te ontvangen. Dophou is accuraat in het oppakken en afhandelen van problemen."

Referenties: DHVM Vastgoedmanagement

Karel Zomers
Eigenaar DHVM Vastgoedmanagement

 

Monteurs die gedag zeggen
"Hoog serviceniveau? Monteurs die klanten 'gedag' zeggen. Dat zie ik ook terug in monteurs die niet per se direct een probleem oplossen, maar snel alternatieven bedenken."

Referenties: Sheraton

Patrick Zeeuw
Director of Technical Service Sheraton Schiphol

 

Prijswinnend project in datacenter Ziggo
"Voor ons bouwde en ontwikkelde Dophou een duurzaam en energiezuinig micro data center. Hiermee wonnen we in 2011 de prestigieuze Data Centre Leaders Awards in de categorie Innovation Micro-Data centre. In de luchtbehandelinginstallatie is gebruik gemaakt van phase change materials. De elektrische en werktuigkundige installaties zijn modulair opgebouwd en hebben een hoge beschikbaarheid en een beduidend lagere total cost of ownership. Het ziet er bovendien prachtig uit."

Referenties: Ziggo

Ziggo

 

Continuïteit en gastvrijheid
"Als hotel zijnde is continuïteit ontzettend belangrijk. Dophou onderhoudt alle klimaatinstallaties van onze 11 hotels. Is er een storing in het machinepark of een hotelkamer, dan lossen zij dit adequaat op. Dophou snapt dat ontzorgen, gastvrijheid en goede communicatie richting management en gasten hierbij van groot belang is."

Referenties: TVHG

Ronald Post
Maintenance Manager The Vincent Hotel Group


Referenties: Unistone Real Estate


Unistone Real Estate B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf is eigenaar van 13 kantoorpanden met een totale verhuurbare oppervlakte van 25.500 m2. De kantoorpanden staan in Capelle aan den IJssel (11), Den Haag en Zeist.