Diensten

De 4 pijlers van Dophou
In een gebouw richten wij ons op klimaat, werk- en leefcomfort en het energieverbruik. Wij denken hierin met u mee en houden dit op een efficiënte wijze voor u in de gaten. Door uw installaties effectief af te stellen, verlengen we de levensduur ervan, verbruiken ze minder energie en verlagen wij uw exploitatie- en onderhoudskosten.

Onze dienstverlening is gebaseerd op 4 pijlers:

Werkwijze
De basis voor een prettige samenwerking vormen uw visie, wensen en behoeften. In een persoonlijk gesprek bekijken we altijd graag samen met u de mogelijkheden, uw prioriteiten, uw installatie(s) en maken we duidelijke afspraken over te nemen vervolgstappen.

Veiligheid staat op 1
Naast uw wensen en behoeften, hebben we natuurlijk wèl te maken met wetten en regels voor technische installaties en apparatuur. Ook uw gebouw of de omgeving moet aan duidelijke richtlijnen voldoen. Onze vakkundige medewerkers hebben de juiste en up-to-date papieren. Hierdoor kennen zij alle normeringen en certificeringen en weten ze wat er speelt en wat voor uw installatie(s) en gebouw(en) geldt.

Bedrijfscontinuïteit
Naast veiligheid gaat het ons om uw bedrijfscontinuïteit. Die willen we borgen, zo efficiënt mogelijk. We bekijken uw organisatie dan ook vanuit strategisch oogpunt. Waar staat u voor? Wat heeft u ècht nodig? Waar doet u goed aan? De manier waarop en wie uw gebouw gebruikt, heeft impact op uw installaties. Advies op het gebied van energie kan dan soms al een wereld van verschil maken. Of het verlengen van de levensduur van uw installatie met een simpele ingreep, kan een slimmere keuze zijn dan de aanschaf een volledig nieuwe en top of the bill installatie. Met onze technische servicediensten weet u zeker dat u niet onnodig veel betaalt en betrouwbare en correct werkende installaties heeft. Daar zijn we open en eerlijk in.

Webbased managementsysteem
Snel en vakkundig rapporteren gebeurt veel via het webbased managementsysteem Axxerion. Hiermee verschaft u zichzelf snel inzicht in specifieke rapportages en stuurinformatie.

Problemen of storingen?
In geval van problemen, storingen of calamiteiten zijn we 24/7 te bereiken op: 010 260 40 00. Soms lukt het om storingen op afstand te verhelpen. Zo niet, dan zijn we uiterlijk binnen 2 uur ter plaatse.