Dophou groeit

11-05-2017 -

koelmach beemdstr
Dophou is verheugd met de groei die wij ervaren en doormaken in de afgelopen periode. Wij hebben steeds meer mooie objecten om voor diverse opdrachtgevers te onderhouden. Ook grotere projecten, zoals vervangen van koelmachines en cv installaties voeren wij regelmatig en met veel plezier voor u uit.

Om onze opdrachtgevers blijvend goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ons team kunnen aanvullen met 2 nieuwe buitendienst medewerkers. Samen met het huidige team van buitendienstmedewerkers, zullen onze nieuwe collega’s zich met hun passie en oplossend vermogen volledig inzetten om alle voorkomende werkzaamheden bij onze opdrachtgevers op een professionele manier op te pakken.

Wanneer u een van onze collega’s tegenkomt in een object, schroom dan niet even te vragen naar de status van de installatie, zodat eventuele kleine klimaat technische verbeteringen wellicht meteen aangebracht kunnen worden. Voor grotere verbeteringen en vervangingswerkzaamheden maken onze Technisch Managers natuurlijk graag tijd om, eventueel onder het genot van een kop koffie, een en ander te bespreken en samen met u naar een oplossing te zoeken om vervolgens, indien gewenst, een offerte voor een verbetervoorstel te maken.